Rådgivning

Du kan alltid ta kontakt med oss via telefon för att få rådgivning när ditt djur är sjukt eller visar beteenden som är avvikande från hur djuret vanligtvis beter sig.  Vår telefon är bemannad av vår personal som består av erfaren djurhälsopersonal.

På telefon får du en kvalificierad rådgivning, om vi anser att ditt djur behöver träffa en veterinär hjälper vi dig att boka in ditt djur på den typ av besök vi bedömer att djuret behöver.

Boka ett besök

Vi tar endast bokningar via telefon. Vid alla bokningar vill vi först erbjuda våra kunder och patienter en professionell bedömning och rådgivning som sedan underlättar besöket för dig och ditt djur.

Ibland är det många som ringer till oss vilket innebär att det kan skapas köer på vår telefon. Vill du hellre bli uppring inom 2 arbetsdagar kan du ta kontakt med oss via mail och beskriva ditt djurs besvär så ringer vi upp dig. Vi försöker nå dig två gånger, om vi inte lyckas får du återigen lämna ett nytt meddelande eller ringa upp oss.

Inga besök kan bokas via mail, vi vill alltid göra en första bedömning innan ert besök för att kunna förbereda besöket så bra som möjligt för dig och ditt djur.

Vid akuta besvär, ring alltid!

Kontaktfomulär

Nedan finner du vårat kontaktformulär. Fyll i uppgifterna i formuläret så ringer vi upp dig i mån av tid, inom två arbetsdagar. Vi svarar inte på några frågor via mail. Det går inte heller att boka en tid via mail.